Mobilă bucătărie

Mobilă bucătărie Cluj, bucătărie personalizată Cluj, bucătărie la comandă Cluj

Bucătăria este ”inima” casei. Este spațiul în care ne începem dimineața la cafea, pregătim micul dejun și pachețelul pentru școală. Este locul în care ne întoarcem seara acasă și depănăm povești de peste zi. Râdem, plângem, glumim, facem planuri pentru vacanțe sau pentru sărbători. În plus, pentru că trăim mereu pe fugă și mâncăm pe apucate, nimic nu se compară cu o mâncare gătită și savurată fără grabă în week-end.

Atunci când decidem ce bucătărie ne dorim, trebuie să ținem cont de mai multe aspecte: să ne ofere conform maxim atunci când gătim, să se adapteze perfect spațiului pe care îl avem la dispoziție, să creeze o atmosferă caldă și prietenoasă. 
Puteți opta pentru mai multe genuri de bucătărie: lineară, de-a lungul unui perete întreg, în formă de L, pe colț, în formă de U sau cu insulă, foarte la modă și foarte practică, dar care necesită un spațiu mai generos.

Culorile pe care le alegeți sunt și ele foarte importante, așa că vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de nuanțe provenite de la fabricanți de renume, cum ar fi Egger, Falco sau Kronospan.
În plus, materialele pe care le folosim sunt de ultimă generație și sunt pe piață vreme suficientă în așa fel încât să mai găsim culoarea dorită de dumneavoastră în cazul în care aveți nevoie de un element în plus sau o completare la mobilierul existent.

Vă prezentăm mai jos o parte infimă din lucrările nostre de mobilier de bucătărie realizate pentru clienții noștri din Cluj-Napoca și din zonele limitrofe.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on skype
Share on email

Mobilierul realizat de BTB MOB este executat din materiale dintr-o gamă largă de culori, care se află pe piață de o perioadă suficient de lungă pentru a putea realiza completările necesare la eventualele comenzi ulterioare.
Totodată găsiți la noi și ultimele materiale apărute pe piață.

Folosim materialele unor fabricanti de renume cum ar fi: Egger, Falco sau Kronospan.