Mobilă pentru camera copilului

Mobilă cameră copii Cluj, mobilier cameră copii personalizată, mobilier pentru camera copiilor la comandă în Cluj

Timpul zboară foarte repede, și parcă simțim cel mai bine lucrul acesta uitându-ne la copiii noștri.

Într-o zi ne dăm seama că mobilierul cu prințese, broscuțe sau nave spațiale nu se mai potrivește deloc cu adolescentul rebel sau cu domnișoara plină de farmec în care s-au transformat cei mici. Camerele copiilor au așadar nevoie de mai multe redecorări sau adaptări de-a lungul anilor. 
Mobilierul din pal melaminat este ideal pentru asemenea operațiuni, pentru că nu costă mult, este versatil și se adaptează unor gusturi variate.

Ne place să proiectăm și să fabricăm camere pentru adolescenți, în care să includem corpuri speciale de mobilier în care să se încadreze ecranul televizorului sau monitorul calculatorului, dar și mese de birou care să se potrivească cu scaunul de gamer pe care poate o să-l comandați de Crăciun.

Realizăm însă și mobilier pentru bebeluși, pătuțuri, mese de înfășat, sisteme de rafturi și spații de depozitare ideale pentru nevoile copilului și proaspetei mămici.

Culorile pe care le alegeți sunt și ele foarte importante, așa că vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de nuanțe provenite de la fabricanți de renume, cum ar fi Egger, Falco sau Kronospan.

În plus, materialele pe care le folosim sunt de ultimă generație și sunt pe piață vreme suficientă în așa fel încât să mai găsim culoarea dorită de dumneavoastră în cazul în care aveți nevoie de un element în plus sau o completare la mobilierul existent.

Vă prezentăm mai jos o parte infimă din lucrările nostre de mobilier pentru camera copiilor realizate pentru clienții noștri din Cluj-Napoca și din zonele limitrofe.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on skype
Share on email

Mobilierul realizat de BTB MOB este executat din materiale dintr-o gamă largă de culori, care se află pe piață de o perioadă suficient de lungă pentru a putea realiza completările necesare la eventualele comenzi ulterioare.
Totodată găsiți la noi și ultimele materiale apărute pe piață.

Folosim materialele unor fabricanti de renume cum ar fi: Egger, Falco sau Kronospan.