Mobilă dormitor

Mobilă dormitor Cluj, dormitor personalizat Cluj, paturi la comandă Cluj

Dormitorul este, probabil, cea mai importantă cameră din întreaga casă. Acolo ne remontăm, ne reconectăm cu noi înșine, ne odihnim, le citim povești copiilor.

În general, designerii de mobilier recomandă ca această cameră să nu fie prea încărcată: mobilier practic și comod, obiecte de decor puține dar relevante, fără televizor, calculator sau altă aparatură de acest gen. 
Palul melaminat este foarte potrivit pentru stilul de decorare minimalist, modern sau scandinav care se potrivește atât de bine unui dormitor. 
De multe ori, în special în cazul apartamentelor spațiul destinat dormitorului nu este foarte generos, așa că un mobilier creat la comandă, ”pe măsură” este exact ce trebuie. 
Așa că realizăm paturi de orice dimensiune, cu spații de depozitare și sertare dedesubt.

Putem adapta mobilierul la perimetrul pe care îl aveți la dispoziție, astfel încât camera să aibă o atmosferă relaxantă și care predispune la odihnă.

Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de nuanțe provenite de la fabricanți de renume, cum ar fi Egger, Falco sau Kronospan.

În plus, materialele pe care le folosim sunt de ultimă generație și sunt pe piață vreme suficientă în așa fel încât să mai găsim culoarea dorită de dumneavoastră în cazul în care aveți nevoie de un element în plus sau o completare la mobilierul existent.

Vă prezentăm mai jos o parte infimă din lucrările nostre de mobilier pentru dormitor realizate pentru clienții noștri din Cluj-Napoca și din zonele limitrofe.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on skype
Share on email

Mobilierul realizat de BTB MOB este executat din materiale dintr-o gamă largă de culori, care se află pe piață de o perioadă suficient de lungă pentru a putea realiza completările necesare la eventualele comenzi ulterioare.
Totodată găsiți la noi și ultimele materiale apărute pe piață.

Folosim materialele unor fabricanti de renume cum ar fi: Egger, Falco sau Kronospan.