Mobiler living

Mobilier living Cluj, living personalizat Cluj, living la comandă Cluj

Livingul sau sufrageria este ”oglinda” casei. Este locul unde ne primim musafirii sau organizăm mesele de sărbători. Ca urmare, este esențial ca mobilierul să reflecte întru totul personalitatea proprietarului. Lumina, culoarea pereților, covoarele și lămpile, toate sunt importante. Însă ele sunt accesorii care pun în evidență mobilierul.

Palul melaminat folosit de firma noastră este un material versatil, care se pretează la un mobilier modern, modular, eventual în stil scandinav.
Regulile de care să țineți cont ar fi: să nu supraaglomerezi camera și să creezi o atmosferă prietenoasă, în care să te simți bine alături de musafiri sau în familie.

Vă propunem soluții multiple, cu spații de depozitare generoase, rafturi pentru cărți și decorațiuni interioare, precum și mici piese de mobilier pe care să le amplasați strategic în colțurile încăperii.
Culorile sunt și ele foarte importante, așa că vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de nuanțe provenite de la fabricanți de renume, cum ar fi Egger, Falco sau Kronospan.

În plus, materialele pe care le folosim sunt de ultimă generație și sunt pe piață vreme suficientă în așa fel încât să mai găsim culoarea dorită de dumneavoastră în cazul în care aveți nevoie de un element în plus sau o completare la mobilierul existent.

Vă prezentăm mai jos o parte infimă din lucrările nostre de mobilier de sufragerie (living) realizate pentru clienții noștri din Cluj-Napoca și din zonele limitrofe.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on skype
Share on email

Mobilierul realizat de BTB MOB este executat din materiale dintr-o gamă largă de culori, care se află pe piață de o perioadă suficient de lungă pentru a putea realiza completările necesare la eventualele comenzi ulterioare.
Totodată găsiți la noi și ultimele materiale apărute pe piață.

Folosim materialele unor fabricanti de renume cum ar fi: Egger, Falco sau Kronospan.