Mobilier birou

Mobilier birou Cluj, birou personalizat Cluj, mobilă birou la comandă în Cluj

Ne petrecem cea mai mare parte a timpului la birou, în fața calculatorului.
Așa că atunci când vine vorba despre mobilierul de birou, acesta trebuie să țină cont de un criteriu fundamental: ERGONOMIE. Adică, să creeze acea relație armonioasă dintre oameni și mediul de lucru.

Un mobilier de calitate ține cont de nevoile și de confortul celor care îl întrebuințează. De asemenea, organizarea spațiului de lucru este esențială.

Ca urmare, vă stăm la dispoziție cu o multitudine de soluții moderne, axate pe confort și eficiență.

Dulapuri generoase pentru păstrarea documentelor importante și a arhivelor, mese de birou care se adaptează spațiului, mese de ședință și conferință, mobilier pentru recepție și pentru zona de primire a clienților, sertare, comode și rafturi de toate felurile.

În plus, putem gândi împreună soluții de înglobare a noilor tehnologii în mobila proiectată și fabricată de noi.

Pentru că mobilierul de birou în general presupune utilizare intensă, lucrăm doar cu materiale rezistente și de calitate de la fabricanți de renume, cum ar fi Egger, Falco sau Kronospan.

Vă prezentăm mai jos o parte infimă din lucrările nostre de mobilier de birou realizate pentru clienții noștri din Cluj-Napoca și din zonele limitrofe.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on skype
Share on email

Mobilierul realizat de BTB MOB este executat din materiale dintr-o gamă largă de culori, care se află pe piață de o perioadă suficient de lungă pentru a putea realiza completările necesare la eventualele comenzi ulterioare.
Totodată găsiți la noi și ultimele materiale apărute pe piață.

Folosim materialele unor fabricanti de renume cum ar fi: Egger, Falco sau Kronospan.